TICKETS: Invited speaker @ “Gala van de Amsterdamse Wetenschap“ (Nov.26,2013)

Gala van de Wetenschap 2013

 

Dinsdagavond 26 november 2013 vindt in de stadsschouwburg Het Amsterdamse Gala van de Wetenschap plaats.  Wetenschap is sexy, schreef Het Parool. Theaters en festivals zetten hoogleraren op het podium. En die hebben vaak een steengoed verhaal.

Op 26 november halen Het Parool en Folia enkele grote namen uit de academische wereld naar de Stadsschouwburg voor Het Amsterdamse Gala van de Wetenschap. Eregast wiskundige en theoretisch natuurkundige Robbert Dijkgraaf en de andere sprekers geven korte, toegankelijke lezingen over hun vakgebied. Wie het gala bijwoont is in één klap weer helemaal bij over de stand van zaken in de Amsterdamse wetenschap. Dijkgraaf zal ook de naar hemzelf vernoemde essayprijs uitreiken.

De sprekers zijn Pieter van der Wielen, Robbert Dijkgraaf, Damiaan Denys, Erik Verlinde, Patti Valkenburg, René Bernards, Arnold Heertje, Harmen Verbruggen, Louise Gunning, Jaap Winter, Marcel Levi, Hans Clevers, Piek Vossen en Alexander Rinnooy Kan. In de pauze spelen muzikale wetenschappers met hun band.

Kaarten zijn hier te bestellen voor “Gala van de Amsterdamse Wetenschap“, in samenwerking met het Parool, Folia and Stadsschouwburg, Amsterdam, the Netherlands, November 26, 2013 20.00 p.m.

Bron: Het Parool 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.