Subscribe2 :

Count per Day

  • 213Vistors today:
  • 275215Total visitors:
  • 0Visitors online:

Invited keynote speaker @ Toptoets 2014 (Apr.16,2014)

Toptoets 2014

Toptoets 2014

 

 

Vossen uitgenodigd voor een lezing @Toptoets 2014: dit keer vanaf de Vrije Universiteit Amsterdam: een jaarlijks terugkerende activiteit van de Stichting Cognitief Talent. Deze stichting zet zich in om het talent van de schooljeugd op het gebied van leren, weten en denken te stimuleren en helpen te ontplooien. De Toptoets richt zich op leerlingen uit groep 8 met een scherp brein  (de bollebozen uit de Citotoets). De Toptoets is een soort wedstrijd, de leerlingen maken eerst een toets op een van de deelnemende universiteiten, en de beste 25 mogen in een tweede ronde nog een toets maken in  Den Haag bij VNO-NCW, ze maken dan kans op studiebeurzen van een paar duizend euro.

De eerste ronde vindt dit keer plaats op de VU en van de universiteit wordt gevraagd de dag, naast de toets die ‘s morgens plaatsvindt, leuk in te vullen met bv. een college. Het leek de VU inspirerend voor deze bollebozen om kennis te maken met een VU topwetenschapper, Amsterdam, the Netherlands, April 16, 2014.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.