Subscribe2 :

Count per Day

  • 21Vistors today:
  • 269129Total visitors:
  • 0Visitors online:

Invited keynote talk @ Nederlands Instituut in Sint-Petersburg, Rusland (Oct.29,2014)

nip-logo-nl-60053-def

 

Vossen is uitgenodigd een lezing te geven tijdens “Dutch Wednesday” op het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg, Rusland, 29 oktober 2014. 

Gebouw NIP. Foto: NIP

Gebouw NIP. Foto: NIP

Het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg (NIP) maakt deel uit van het netwerk van Nederlandse Wetenschappelijke Instituten in het Buitenland en wordt gefinancierd door de universiteiten van Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leiden, Nijmegen en de VU Amsterdam. Het NIP draagt bij aan onderwijs en onderzoek van de deelnemende universiteiten door onderwijsprogramma’s aan te bieden en onderzoeksprojecten te faciliteren. Ook organiseren zij culturele en maatschappelijke activiteiten. Een van deze activiteiten is een lezingenserie Dutch Wednesday waar prominente Nederlandse wetenschappers over hun onderzoek aan breed publiek vertellen.

Sprekers en thema’s van dit jaar en de voorgaande jaren kunt u hier zien: http://www.nispb.ru/nieuws–agenda/dutch-wednesday-2014/dutch-wednesday-2014.html.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>